|

Jaron van Bekkum

Jaron van Bekkum heeft ruime ervaring in de ondernemingsrechtelijke advies- en procespraktijk. Hij houdt zich met name bezig met de beslechting van geschillen op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, ondernemingsbestuur, beroepsaansprakelijkheid en bedrijfsovernames. Ook staat Jaron nationale en internationale cliënten bij in algemene commerciële geschillen.

Jaron heeft zich in oktober 2013 aangesloten bij Lemstra Van der Korst. Daarvoor werkte hij zeven jaar bij De Brauw Blackstone Westbroek, waarvan onder meer vijf jaar in de Corporate Litigation & Insolvency praktijk en een jaar in New York.

Jaron zit in het bestuur van de Vereniging Corporate Litigation. Ook is hij fellow bij de Radboud Universiteit en lid van de redactie van de Geschriften vanwege de Vereniging Corporate Litigation. Hij doceert en publiceert regelmatig, zowel op het vlak van bestuurdersaansprakelijkheid als ondernemingsrecht.

In 2006 haalde Jaron zijn Bachelor en Master rechtsgeleerdheid (beide cum laude) aan de Universiteit van Amsterdam. Twee jaar eerder rondde Jaron de studies filosofie en journalistiek af aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Publicaties

Registratie rechtsgebieden
Jaron van Bekkum
Geboortejaar 1980
Opleiding Universiteit van Amsterdam en Rijksuniversiteit Groningen
Functie Advocaat, partner
Beëdiging 2006
E-mail j.vanbekkum@lvdk.com
Telefoon (kantoor) +31 (0)20 2050537
Telefoon (mobiel) +31 (0)6 51574125

Lidmaatschappen

  • Vereniging Corporate Litigation
  • Vereniging Handelsrecht