|

Loes de Visser

Loes de Visser is gespecialiseerd in geschilbeslechting op het gebied van het ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Zij adviseert en procedeert onder meer over commerciële geschillen, overname- en aandeelhoudersgeschillen en bestuurdersaansprakelijkheid (zowel binnen als buiten faillissement). Ook behandelt zij enquêteprocedures bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam. Daarnaast heeft zij veel ervaring in het adviseren over (de uitwinning van) zekerheidsrechten.

Sinds mei 2019 werkt Loes bij Lemstra Van der Korst. Daarvoor werkte zij ruim vier jaar bij Clifford Chance, waar zij ervaring heeft opgedaan in de procespraktijk en transactiepraktijk. In haar laatste jaar bij Clifford Chance heeft zij zich met name gericht op (grensoverschrijdende) herstructureringen en faillissementen.

Loes behaalde in 2014 de master privaatrecht (commerciële rechtspraktijk) aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij twee jaar eerder al de master strafrecht afrondde. Gedurende haar studie werkte zij als griffier bij rechtbank Noord-Holland in Haarlem.

Loes is lid van de Vereniging Corporate Litigation en de Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten.

Registratie rechtsgebieden
Loes de Visser
Geboortejaar 1987
Opleiding Universiteit van Amsterdam
Functie Advocaat, associate
Beëdiging 18 februari 2015
E-mail l.devisser@lvdk.com
Telefoon (kantoor) +31 (0)20 2050570
Telefoon (mobiel) +31 (0)6 13814942